Choď na obsah Choď na menu
 


Parížska Monsterka

   Catrine DeMew        

  Vek: 415    

  Rodiče: Dcéra Vlkodlačice

Zabijácky Styl: Prestože by som radšej aby moje umenie obdivovali turisti,zisťujem že nosenie tej Parižskej mody je skvelý pôsob ako dať prechod môjmu úchvatnému umeleckému nadaniu.

 

Bizárni nedostatek: Som Perfekcionistka takže by docela dosť obtiažne urobila niaku skicu(Maľbu). Aj keď sa zrovnA nejakému turistovi sa môj obrázok veľmi páči mám sto chutí ho dobehnúť a prosiť o pár minutiek času, aby som ten obrázok mohla ešte zdokonaliť.

 

Obľúbená farba: Vo farebnéj dúhe je strašne veľa farieb, je ťažké si vybrať jednu. Dneska by to mohla byť levandulová a zajtra kto vie.

 

Obľúbené jedlo: Koláč s lístkového cesta.Celkom položené tri vrstvy proložené sladučkým krémom a zasnežené cukrom. OOO je to proste lahodné.

 

Nesnášam:Príšerky,ktoré chvílu ma pozorujú ako model alebo keď robím maľbu-.Je to vážne otravné.

 

Najobľúbenejšia činnosť: Strašne rada si rovnám svoje farbičky,štetce,kriedi,ceruzky a pastelky. Ten upratovací proces mi pripadá vážne ukľudňujúci.

 

Zvieratko: Nemám žiadneho domáceho mazlíčka,ale zbožňujem Parížske Holuby sú vážne roztomilé.

 

Najlepší Kamaráti: Zamilovala som sa do mesta-to je môj verný spoločník.

 

Obľúbený predmet : Anatomie  Príšer-existuje  toľko veľa príšer ktorí žijú v Paríži,a ja potrebujem získať lepšiu predstavu z čoho sa ktorá skladá aby som mohla ľahko preniesť plátno. Som proste Perfekcionistka čopak ste zabudli?

 

Neobľúbený predmet: Dejiny Umenia- žijem v meste,kde narážam na dejiny umenia na každom kroku. čo sa mám ešte o tom učiť v škole????          

 

                      b80df10d9b_89590100_o2.jpg

Prosím vás nekopírovať dala som si s tým veľa práce! Ak nedodržíte Nahlásim!

 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

veve

ulaD,3. 3. 2013 19:06

chapem je to fakt užasne to musíš uznat